Preparate romanesti

Ciolan de porc / Pork Shank (Stincotto) 600 g.* 48 LEI
(servit cu varză calită tradițională / served with baked traditional cabbage)

Sărmăluţe în foi de varză cu mămăliguţă 450 g. 28 LEI
(Cabbage rolls, stuffed with minced meat and polenta)

Mușchiuleţ interbelic de porc 450 g. 34 LEI
/ “Interwar period” grilled pork tenderloin
(servit cu cartofi la cuptor, usturoi, verdeață / served with potatoes, garlic, herbs)

Pulpă de rață la cuptor / Oven Duck Leg 350 g. 38 LEI
(servită cu varză călită tradițională / served with baked traditional cabbage)

Pastramă de oaie / Lamb pastrami 350 g. 38 LEI
(servită cu mămăliguţă și mujdei de usturoi / served with polenta and traditional garlic sauce)

Pomana porcului / Traditional pork plate 350 g.* 28 LEI
(servit cu mamaliguță / served with polenta)

Ceafă de porc la grătar / Grilled Pork scruff 220 g. 24 LEI

Save

Save

Save